Monday, February 20, 2012

Elizabeth Wong maut, terbakar

Elizabeth Wong maut, pangsapuri studio terbakar

13/03/2011 5:21pm

PETALING JAYA 14 Mac – Seorang guru wanita maut akibat melecur teruk setelah pangsapuri studio yang disewanya di Damansara Perdana di sini, terbakar hari ini.

Mangsa dikenali sebagai Elizabeth Wong, 25, dipercayai gagal melarikan diri sebelum mengalami sesak nafas dan ditemui mati dengan keadaan tubuh melecur 100 peratus di atas katil di rumahnya.

Penguasa Bomba dan Penyelamat (Bahagian Operasi) Selangor, Wan Mohd. Hamizi Wan Mohd. Zain berkata, kebakaran di satu unit rumah terletak di tingkat 7, Pangsupuri Ritz, Damansara Perdana itu dimaklumkan kepada pihaknya pada pukul 10.27 pagi.

Beliau berkata, dua jentera bersama 10 anggota dari Balai Bomba dan Penyelamat Damansara serta Sungai Buloh dihantar ke tempat kejadian sebaik sahaja dimaklumkan mengenai kebakaran tersebut.

“Apabila anggota bomba tiba di tempat kejadian pada pukul 10.41 pagi, api sudahpun berjaya dikawal daripada merebak oleh penghuni pangsapuri terbabit menggunakan paip pemadam api di situ.

“Namun, asap tebal masih lagi memenuhi ruang rumah berkenaan,” katanya di sini hari ini.

Beliau berkata, setelah asap berjaya dikawal, pihaknya yang menjalankan pemeriksaan menemui mayat mangsa di atas katil.

Wan Mohd. Hamizi berkata, mayat mangsa tidak rentung tetapi melecur 100 peratus pada seluruh badannya.

- http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=0313&pub=Utusan_Malaysia&sec=Terkini&pg=bt_17.htmTETIBA LAK AKU BERMINAT NGAN ORANG YANG BERNAMA ELIZABETH WONG NI...NGAPER ERK???KE PASAL AKU TERPANDANG VERSI BARU YANG FAMOUS KAT INDON... PERGHHH.. CIS MAKSIAT SIOTTTTTT... HEBAT ADUN PKR SELANGOR HAMPIR SETARAF DENGAN BOS DIA .. BOS DIA FAMOUS KAT JEPUN... ANAK BUAH FAMOUS KAT INDON......KAH KA KAH KAH KAH... APA PUNYA PARTI LA NI...


No comments:

Post a Comment